Förkylning

PHYSIOMER lindrar effektivt men skonsamt förkylningssymptom som täppt och rinnande näsa. Physiomer Baby/Normal Jet/Strong Jet rengör näsan och de övre andningsvägarna så du får lättare att andas när du är snuvig och förkyld. PHYSIOMER kan också med fördel kombineras med andra behandlingar, som t ex nässpray och värktabletter.

PHYSIOMER Baby/Normal Jet/Strong Jet består enbart av mineralrikt havsvatten och kan därför användas dagligen – både av barn och vuxna.

Dessa PHYSIOMER-produkter rengör skonsamt näsan och de övre andningsvägarna och minskar risken för uppkomst av infektioner och komplikationer i öron-näsa-hals. Nässköljning med saltvattenlösning rekommenderas ofta av läkare vid förkylningar och besvär i näsan och kan dessutom kombineras med läkemedelsbehandling.

I sortimentet finns även PHYSIOMER Virus Defense som ska användas vid första förkylning och influensaliknande symtom. PHYSIOMER Virus Defense minskar nästäppa samt hjälper till att lindra de första förkylningssymtomen och kan förkorta tiden som du är förkyld.