PHYSIOMER Normal Jet

– med 2 olika munstycken för olika behov

PHYSIOMER Normal Jet & Spray är en effektiv näsbehandling som hjälper vid flera typer av näsbesvär. Vid nästäppa rengör den de övre luftvägarna och gör det lättare och behagligare att andas genom näsan. PHYSIOMER Normal Jet & Spray rekommenderas av öron-näsa-halsspecialister eftersom den förhindrar sekundära infektioner och påskyndar tillfrisknandet. Dessutom kan den användas i kombination med andra läkemedel.

Här köper du produkten

Produkterna finnas att köpa på vissa apotek. Köp direkt här:

Mer om produkten

PHYSIOMER Normal Jet & Spray innehåller naturligt, isotont havsvatten. Havsvattnet kommer från Saint-Malokusten och är naturligt rikt på mineraler och spårämnen. Havsvattenlösningen i kombination med den unika, sterila förpackningen gör att PHYSIOMER Normal Jet & Spray effektivt rensar, sköljer och avlägsnar överflödigt slem. Den fuktar och återställer nässlemhinnan och förebygger sekundära infektioner i öron, näsa och hals.

PHYSIOMER Normal Jet & Spray innehåller 2 olika munstycken för olika användning. Det blå ger en fin spray, det vita ger en samlad stråle. Det vita munstycket används vid rinnande näsa orsakad av förkylning eller annan näsinfektion. Det blå munstycket används som dagligt förebyggande och för en bibehållen god näshygien.

Verkningsmekanism:
Hygieniskt och aktivt förebyggande nässpray som rengör, rensar och fuktar näsgångarna. Förebygger sekundära infektioner i öron, näsa och hals.

Viktiga ingredienser:
Isotont havsvatten med innehåll av naturliga mineraler och spårämnen.

Produktegenskaper:

  • Dokumenterad effekt
  • Rekommenderad av öron-näsa-halsspecialister
  • Två specialanpassade munstycken för olika behov
  • Sköljer effektivt rent näsa och övre luftvägar
  • Återfuktar nässlemhinnan
  • Lätt att använda
  • Innehåller sterilt, naturligt och isotont havsvatten
  • Utan drivgaser och konserveringsmedel
  • Kan användas vid behov

Rekommenderas till:
PHYSIOMER Normal Jet & Spray är rekommenderad av öron-näsa-hals-specialister. Den hjälper vid näsbesvär eller vid daglig hygienisk användning och gör det lättare och mer behagligt att andas genom näsan. För vuxna och barn från 2-års ålder.

Förpackning:
135 ml

Övrigt sortiment